Vertrek naar Ko Lanta
Door: Onno & Ivan
Blijf op de hoogte en volg Onno
02 November 2010 | Thailand, Ko Lanta
Vele aanbiedingen (hotel-aanbiedingen) passeerde en er waren zelfs mensen die volhielden tot het bittere eind. Kwaad droop hij uiteindelijk af, omdat we toch besloten ergens anders te boeken. We werden opgehaald en het hotel beviel prima. Beetje eten, opdrogen en drinken. Tot een uurtje of 2 met een Engelse, gescheiden (misschien kansloze) bar-gast de avond doorgebracht. Erg leuk, maar het bedje beviel ook erg goed.
Wel heeft Onno een deal kunnen maken met Bob. Door de alcohol weet ik niet precies meer wat we hebben afgesproken, maar het komt er ongeveer op neer dat als ik eind februari mijn gezicht laat zien en Bob herkent me hij mijn duikcursus zal betalen. Rare deal nu ik er op terug kijk, maar ik (Onno) heb het goed naar mijn zin gehad.
Het regende de hele avond en de nacht door. Wat zou de volgende dag gaan brengen?
02 November 2010 - 17:19
Mriek:
Rainseason.. -
02 November 2010 - 20:02
Irene:
Aiai al die regen....dat is minder he. Zeker ook op een bootje.
Te gek dat jullie al zo goed tegen de thaien kunnen die zo zeuren om maar iets te kopen of te boeken. Ze zijn wel stugge volhouders he.
Heel veel plezier nog daar ver weg.
02 November 2010 - 20:23
Marc En Marianne:
Hey jongens,
Leuk om zo jullie verslagen te lezen en alvast wat fotos te zien.
Dank dat we mogen en kunne meegenieten